Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Advertising
Egy igazán érdekes és izgalmas Tower Defense játék, amiben a zombi ellen lehet harcolni, védekezni.

Védekezés a zombi Mexikóiak ellen

ismertető
Egy igazán érdekes és izgalmas Tower Defense játék, amiben a zombi ellen lehet harcolni, védekezni. Az amerikai hadsereg persze felveszi velük a harcot. Négyféle katonából tudunk válogatni, akiket az út mentén elhelyezhetünk. Arra nagyon kell figyelni, hogy ebben a Tower Defense játékban a lőszer nem áll végtelen mennyiségben a rendelkezésünkre. Amikor elfogy, azt meg kell vásárolni és nem olcsó. Tehát a megkeresett pénzből nem lehet csak új egységeket telepíteni, a meglévőket is fent kell tartani.
Az út végén a parancsnok áll, mint utolsó védelmi vonal, de ő is csak korlátozott ideig bírja. Amikor elesik, a játéknak vége.

Az egér segítségével lehet a játékot irányítani.

Jó szórakozást a zombis játékhoz!


Nézd meg ezeket a Zombis játékokat is!
Advertising

Zombis játékok


A zombik, a tudomány mai állása szerint teljes egészben a képzelet szülemény, legalábbis ahogyan azt a filmekben ábrázolják. Gyakorlatilag a halál utáni újjáéledt
lényeket
nevezzük zombinak, de sok esetben az élőholtak egy félresikerült biológiai kísérlet, járvány áldozatai.
Emberi tudatuk megszűnik, egyetlen céljuk, hogy a még egészséges embereket megegyék, mert a fennmaradásukhoz emberi húsra van szükségük.
Ezen az oldalon a zombis játékokból készítettünk egy válogatást. Reméljük a műfaj kedvelői örömére.

Jó játékot!

A legjobb ingyenes online játékokat találod meg ezen az oldalon. A legtöbb flash játék, amit szinte minden böngészőben játszhatsz.
Több témakörre osztottuk, hogy könnyebben tudj választani. Többek között megtalálod a Repülős játékokat, SpongyaBon játékokat, Tom és Jerry játékokat, Scooby-Doo játékokat, Lego játékokat, Pókember játékokat, Autós játékokat, Tank játékokat, Vonatos játékokat és még sok egyebet.

Multiplayer játék kínálatunk is megújult, többek között megtalálod a Maffia Batle és Fishao-t is.
Érezd jól magad és szórakozz jól!

Kapcsolat  |   Adatvédelmi Nyilatkozat  |  

Copyright © 2014 - 2018 H Studio all rights reserved.
Third-party trademarks are used solely for distributing the games indexed herein and no license or other affiliation is implied.